Informatii retur

Dupa compleatarea formularului de retur un reprezentant Pescuim-FSN.ro va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta sa returnati produsul.

Dreptul de retragere din contract este prevazut de OUG nr.34/2014 prin denuntare unilaterala, fara a oferi un motiv, timp de 14 zile calendaristice.
Perioada de retragere se calculeaza din momentul in care clientul sau persoana desemnata de client a preluat produsul.
Returnarea nu este posibila pentru produsele sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena O.G. 34 din 2014 art 16 litera e.

Pentru a va exercita acest drept de retragere este necesara o instiintare a vanzatorului prin datele de contact furnizate de acesta pe site.
Daca clientul a ales retragerea din contract, vanzatorul returneaza fara intarziere nejustificata contravaloarea comenzii pe care a achitat-o fara costul transportului initial conform O.G. 34 din 2014 alin. 1.
Costul de transport pentru returnare este in totalitate in sarcina cumparatorului precum si raspunderea cu privire la transport.

Restituirea banilor se va face dupa ce produsele au fost primite si acceptate de catre vanzator ca fiind vandabile si sunt in aceiasi stare cum au fost trimise initial de catre vanzator.
Nemodificate, nepurtate (cu exceptia probarii), curate (fara insa sa fi fost curatate/spalate), nepatate, nezgariate si in toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte, in ambalajul in care au fost primite.
Vanzatorul poate amana sau anula rambursarea banilor daca produsele nu au ajuns inapoi la vanzator sau nu sunt conforme cu cele trimise. Returnarea contravalorii contractului nu trebuie sa depasesca 14 zile de la anuntarea retragerii daca se intrunesc toate conditiile de mai sus.

In cazul in care cumparatorul alege sa se retraga din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv sau care au fost introduse in contract de catre vanzator.

Produsele comercializate prin intermediul site-ul Pescuim-FSN.ro sunt noi si nu prezinta defecte, in caz contrar vanzatorul va fi responsabil pentru acestea. Constatarea defectelor din fabricatie cat si informarea vanzatorului se face in termen de cel mult 2 zile lucratoare de la data livrarii sau intervenite in peroada de garantie stabilita conform legii.

In cazul returnarii, datorita garantiei de conformitate sau cea stabilita de lege. Clientul trebuie sa trimita produsele insotite de factura de achizitie pentru ca vanzatorul sa poata constata daca reclamatia este intemeiata, avand un termen de 14 zile pentru rezultat iar transportul este suportat de catre client. Daca examinarea este favorabila clientului, costurile de transport va fi suportat de catre vanzator.
Daca reclamatia va fi considerata neintemiata produsele vor fi returnate cumparatorului cu o nota explicativa fara ca vanzatorul sa aiba o alta obligatie. In acest caz cumparatorul suporta costul transportului.
Rabursarea banilor se va face conform prevederilor din Termeni si conditii