Livrare si plati

Pescuim-FSN.ro ofera mai multe tipuri de livare si de plata, avand optiunea de a alege modalitatea care va avantajeaza cel mai bine.

**PRIORIPOST
PLATA CARD - 10 LEI
RAMBURS - 25 LEI
TERMEN DE LIVRARE - 24 de ore dacă le trimiţi între oraşe reşedinţă de judeţ sau intra-judeţean
36 de ore între oricare alte două localităţi din România

**Lista localitatilor cuprinse in sistemul PrioriPost pentru livare acasa aici
** Daca localitatea dumneavostra nu se afla in lista localitatilor cuprinse in sistemul PrioriPost coletul se va ridica de la oficiul Postei de care apartineti
** Livrarea PrioriPost la comenzile de peste 300 lei prin plata cu card este suportata de catre Pescuim-FSN.ro (0 lei)
*/** Urmarire colete - Posta/Prioripost aici

TERMENI DE LIVARE SUNT VALABILI PENTRU COMENZILE DATE PANA LA ORA 12:00 DUPA ORA 12:00 VOR PLECA SPRE DUMNEAVOSTRA A DOUA ZI

Atat termenele cat taxele de livare pot varia in functie de tipul de produse, cantitatea, greutatea, perioada calendaristica dar si adresa de livare. In aceste cazuri un reprezentantiv de vanzari va lua legatura cu dumneavostra.

Pescuim-FSN.ro se obliga sa livreze bunurile ambalate corespunzator prin Curier sau in Oficile Postei Romane si sa ofere toate documentele insotitoare.
Pescuim-FSN.ro nu va face livari in exteriorul Romaniei decat in anumite conditi, daca doriti acest lucru va rugam sa contactati vanzatorul pentru asemena cereri.
Livarea poate varia in functie de mai multi factori iar unii dintre ei nu tin de Pescuim-FSN.ro de aceea vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru intarzierea sau livarea nereusita a produselor daca acest lucru nu tine de vanzator si nu poate fi controlat.
De exemplu: Sarabatorile legale, introducerea de date eronate in comanda, volumul mare de colete ale transportatorului, blocarea tranzactiei de catre banca, perioada de reduceri, etc.
Pescuim-FSN.ro va transfera proprietatea produselor catre vanzator doar dupa plata integrala a produselor si dupa livarea coletului.
Daca ambalajul este deteriorat nu acceptati livarea si va rog sa contactati vanzatorul pentru a se gasi o solutie.
Pescuim-FSN.ro va face toate eforturile rezonabile pentru livarea comenzii in termen maxim de 30 zile si va oferi suport de asistenta pentru toate comenzile in curs de livare.

Utilizatorul care doreste sa procure din produsele prezentatea pe site intr-o alta metoda decat ce este prezentat pe site sau doreste informatii cu privire la disponibiliatea produselor, a serviciilor a tarifelor de orice natura, a informatiilor suplimentare a produselor, a conditiilor contractuale sau de transport este rugat sa contacteze Pescuim-FSN.ro prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului.

Conform OG 34 din 2014 art 20, vanzatorul/profesionistul transfera riscul pierderii sau deterioarii produselor catre consumator în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către consumator să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către profesionist, fără a aduce atingere drepturilor consumatorului faţă de transportator.